U bent hier: Home  »  Werkwijze

Kwaliteit en werkwijze

Voor veel bedrijven is het logistieke proces een belangrijke strategische factor. Tijdige beschikbaarheid van producten is hierbij van cruciaal belang. Het beperken van doorlooptijden en transportkosten, het optimaliseren van voorraadbeheer alsmede het inzicht hebben in de goederen- en informatiestromen is voor de hedendaagse ondernemers zeer belangrijk. Scheers Logistics biedt het volledige spectrum van logistieke diensten, zowel nationaal als internationaal. Voor elke klant bieden wij een oplossing op maat, toegespitst op de individuele eisen en wensen van de klant. Door verschillende logistieke disciplines binnen Scheers Logistics samen te laten komen, bieden wij onze klanten een logistieke totaaloplossing.

Door gebruik te maken van één logistieke dienstverlener zal het gemak voor u als ondernemer toenemen en zullen de totale logistieke kosten afnemen.

Wij gaan net zo zorgvuldig om met uw goederen als dat u dat zelf zou doen. Elke fase van het transport wordt nauwlettend gevolgd, zodat uw goederen zo veilig en zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomen. Wij zorgen voor de afhandeling van de administratie, documentatie en het papierwerk voor, tijdens en na het transport, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken.

Wanneer uw zending breekbaar of moeilijk te transporteren is, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw zending met speciale zorg behandeld wordt, zodat deze onbeschadigd op de juiste plaats en tijd afgeleverd wordt.

Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.
Naar boven
Copyright Scheers Logistics 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
0316-247056
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten

Inloggen

Inloggen is op dit moment uitgeschakeld. Neem met info@scheerslogistics.nl contact op voor de huidige tarieven.
x

Tracking

Vul via onderstaand formulier uw klantreferentie in om status van uw verzending te bekijken.

Trackcode:


x