• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Expediteur voor transport

Als expediteur voor transport begrijpt Scheers Logistics het belang van logistiek als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren en beheren van uw goederentransport, zowel nationaal als internationaal. Ons team zorgt ervoor dat uw lading veilig en efficiënt zijn eindbestemming bereikt.

Als expediteur voor transport nemen we u alles uit handen

Als expediteur voor transport nemen we u alle zorgen uit handen. Ons ervaren team behandelt elke fase van het transportproces met de grootste zorg. Of het nu gaat om wegtransport, luchtvracht of zeevracht, wij combineren verschillende logistieke disciplines binnen ons transportbedrijf om u een complete oplossing aan te bieden. Uw goederen worden behandeld met aandacht voor veiligheid en snelheid. Wij zorgen voor de afhandeling van de administratie, documentatie en het papierwerk voor en na de vlucht, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. Zelfs als uw zending fragiel of moeilijk te vervoeren is, nemen wij de extra stappen om ervoor te zorgen dat deze onbeschadigd en op tijd op de juiste locatie wordt afgeleverd.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u ontdekken wat wij als expediteur voor transport voor uw logistieke behoeften kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw specifieke wensen te bespreken en u de best mogelijke oplossingen voor internationale logistiek aan te bieden. Of het nu gaat om containertransport, goederenopslag of andere logistieke diensten, wij zijn uw betrouwbare partner in transport en logistiek.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring