• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Internationaal luchttransport

In de wereld van internationaal luchttransport staat Scheers Logistics bekend om zijn deskundigheid en maatwerkoplossingen. Ongeacht de grootte van uw zending, wij hebben de expertise om aan al uw eisen te voldoen. Met onze gespecialiseerde kennis in internationaal luchttransport zorgen we ervoor dat uw goederen veilig, efficiënt en conform uw specifieke wensen worden vervoerd.

Internationaal luchttransport voor een snelle zending

Wanneer tijd een belangrijke factor is, of luchtvracht de enige optie is om binnen een bepaald tijdsbestek te leveren, biedt internationaal luchttransport de oplossing. Als expediteur voor luchtvracht werken wij samen met alle luchtvaartmaatschappijen. Deze samenwerking zorgt voor uitgebreide kennis en ervaring, waardoor de verschillende fasen in het transportproces op elkaar aansluiten. Wereldwijd werken we samen met agenten om de aflevering of afhaling zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen voor de volledige afhandeling van administratie, documentatie en het papierwerk voor en na de vlucht. Bovendien bieden we concurrerende tarieven voor luchtvracht aan, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Schakel ons in voor luchttransport

Voor uw behoeften in internationale logistiek zijn wij uw ideale partner. Wij bieden niet alleen internationaal luchttransport aan, maar een complete logistieke oplossing, aangepast aan uw unieke vereisten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van goederenvervoer? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve transportoplossing te bieden.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring