Uw zending via Luchtvracht

Speelt tijd een grote rol bij een zending of is luchtvracht de enige optie om binnen een bepaald tijdskader te leveren? Dan is het vanzelfsprekend dat u kiest voor luchtvracht. Scheers Logistics begrijpt als geen ander dat tijd waardevol is en niet verspeeld mag worden. Wij hebben de deskundigheid om aan alle luchttransporteisen te voldoen, conform de eisen en wensen van de klant en ongeacht de grootte van de zendingen. 

Verschillende mogelijkheden

Klanten hebben de keuze uit diverse diensten, afgestemd op de beschikbare tijd: tijdgegarandeerde zendingen, directe en indirecte vluchten, groupagediensten, charters en deelcharters.

Wij werken samen met alle luchtvaartmaatschappijen. Door deze samenwerking beschikken wij over ruime kennis en ervaring, zodat de verschillende fasen in het proces naadloos op elkaar aansluiten. Wereldwijd staan wij in contact met agenten om de aflevering of afhaling zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Samen zorgen wij ervoor dat de zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming wordt afgeleverd en dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt.

Wereldwijd staan wij in contact met agenten om de aflevering of afhaling zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Zorgvuldigheid

Wij gaan net zo zorgvuldig om met uw goederen als dat u dat zelf zou doen. Elke fase van het transport wordt nauwlettend gevolgd, zodat uw goederen zo veilig en zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomen. Wij zorgen voor de afhandeling van de administratie, documentatie en het papierwerk voor en na de vlucht, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken.

Wanneer uw zending breekbaar of moeilijk te transporteren is, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw zending met speciale zorg behandeld wordt, zodat deze onbeschadigd op de juiste plaats en tijd afgeleverd wordt.

Eerstvolgende vlucht optie

Scheers Logistics heeft de mogelijkheid uw zending op de eerstvolgende vlucht te boeken en volgt uw zending continu. Zodra de zending geleverd is, stellen wij u daarvan op de hoogte. Wil de ontvanger vlak voor levering melding daarvan, dan is dat uiteraard mogelijk.

Ook als het gaat om douane-formaliteiten, zoals het inklaren van uw goederen, kunt u op onze ervaring en vakkundigheid rekenen. Kortom, wij zorgen er dus voor dat het proces snel en soepel verloopt. Wanneer een kleine zending extreem urgent is, kunnen wij uw zending ook begeleid versturen. De zending wordt dan persoonlijk overhandigd aan de door u opgegeven ontvanger. 

Kortom: voor een zorgvuldige en snelle afhandeling van uw luchtvrachtzending bent u bij ons aan het goede adres.

Onze diensten voor luchtvracht (import en export):

  • Door-to-door leveringen wereldwijd;
  • Directe vluchten;
  • Indirecte vluchten;
  • Douane-afhandeling, zowel import- als exportdocumentatie;
  • Combinatie van Air & Sea diensten;
  • On-board-koeriers;
  • Airport-to-airport mogelijkheden, zowel import als export;
  • Concurrerende tarieven.
Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring
Design & development by: Timeless Design