• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Transportdiensten

Bij Scheers Logistics zijn wij gespecialiseerd in transportdiensten die volledig zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Onze expertise in transportdiensten stelt ons in staat om voor elke klant een oplossing op maat aan te bieden, of het nu gaat om kleine zendingen of omvangrijke logistieke projecten.

Wij bieden diverse transportdiensten aan

Door verschillende logistieke disciplines binnen onze organisatie te integreren, bieden wij een complete reeks aan transportdiensten aan, die elk aspect van uw logistieke behoeften omvatten. Of u nu op zoek bent naar nationaal transport of complexe internationale logistieke oplossingen, wij hebben de expertise en middelen om aan uw eisen te voldoen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor:

Luchttransport
Wegtransport
Zeetransport

Dankzij ons vermogen om groot in te kopen en ons uitgebreide netwerk van transportnetwerken en maatschappijen, kunnen wij uiterst concurrerende tarieven bieden voor al onze transportdiensten. Daarnaast bieden wij opslag- en FSL-diensten aan, een onmisbaar onderdeel van ons logistieke aanbod.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Schakel ons in voor een transportoplossing

Voor transportdiensten op maat zit u goed bij ons transportbedrijf. Wij bieden oplossingen aan die zowel nationale als internationale logistieke uitdagingen aankunnen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transportdiensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring