• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Speciaal transport

In de wereld van logistiek en transport staat speciaal transport vaak voor de grootste uitdagingen. Bij Scheers Logistics zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van speciaal transport voor zendingen die niet voldoen aan de standaardafmetingen of -gewichten. Of het nu gaat om uitzonderlijk grote, zware of kwetsbare ladingen, ons team is uitgerust met de kennis en het materieel om uw transport veilig en efficiënt te behandelen.

Speciaal transport voor bijzondere zendingen

Speciaal transport is een belangrijk onderdeel van ons internationaal wegtransport. Wanneer uw zending bijzondere afmetingen heeft, een zeer hoog gewicht bezit of geconditioneerd vervoerd moet worden, beschikken wij over de juiste transportmiddelen. Ons transportmanagement zorgt ervoor dat elk aspect van uw speciaal transport zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, met aandacht voor alle noodzakelijke veiligheids- en regelgevingsvereisten. We garanderen dat uw speciale lading onder de best mogelijke omstandigheden wordt vervoerd.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Ontdek de mogelijkheden bij ons bedrijf

Als uw expediteur voor transport, nodigen wij u uit om de mogelijkheden van speciaal transport bij ons te ontdekken. Ons team staat klaar om uw specifieke transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat aan te bieden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij uw speciaal transport kunnen faciliteren en begeleiden van begin tot eind, met de zorg en expertise die u van een toonaangevend transportbedrijf mag verwachten.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring