• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Internationaal wegtransport

Op het gebied van internationaal wegtransport is Scheers Logistics een ware expert. Wij bieden lijndiensten aan van en naar alle Europese bestemmingen, zowel voor volle trailers (FTL) als voor groupagezendingen (LTL). Ons wegtransport is zowel nationaal als internationaal beschikbaar, waarbij we altijd streven naar de meest efficiënte en betrouwbare transportoplossingen.

Wij hebben de juiste transportmiddelen voor internationaal wegtransport

Voor elke uitdaging binnen internationaal wegtransport beschikken wij over de geschikte transportmiddelen. Of uw zending nu bijzondere afmetingen heeft, een zeer hoog gewicht, als gevarengoed wordt beschouwd of geconditioneerd vervoerd moet worden, bij onze organisatie zit u goed. Onze transportdiensten voor internationaal wegtransport omvatten onder andere:

Groupagediensten;
Complete wagenladingen;
Speciaal transport.

Daarnaast bieden we mogelijkheden aan voor koeriersdiensten en het transport van gevarengoed, allemaal onderdeel van ons uitgebreide aanbod.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Bespreek de mogelijkheden met ons

Voor al uw behoeften in internationaal wegtransport en meer, nodigen wij u uit om de mogelijkheden met ons te bespreken. Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor internationaal wegtransport, afgestemd op uw specifieke eisen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring