• Uitgebreide service
  • Brede expertise
  • Persoonlijke aanpak

Complete wagenladingen

Bij Scheers Logistics zijn complete wagenladingen onze specialiteit. Voor ons betekent dit niets minder dan het optimaal beladen van vrachtwagens met goederen, waarbij we elke centimeter van de laadruimte benutten. Dit is niet alleen kostenefficiënt, maar draagt ook bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen door het aantal transportbewegingen te minimaliseren.

Wij verzorgen nationaal en internationaal complete wagenladingen

Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal wegtransport, en complete wagenladingen maken een integraal onderdeel uit van onze diensten. Complete wagenladingen, ook wel bekend als FTL (Full Truck Load), verwijzen naar vrachtzendingen die de volledige capaciteit van een vrachtwagen benutten. Dit houdt in dat al uw goederen exclusief in één vrachtwagen worden geladen, zonder gedeelde ruimte met andere ladingen. Wanneer u kiest voor onze complete wagenladingen, nemen wij de volledige coördinatie op ons, inclusief transportmanagement. Naast complete wagenladingen bieden wij ook gespecialiseerde diensten voor speciaal transport. Voor dergelijke speciale zendingen hebben wij de juiste transportmiddelen en expertise in huis.

Wegtransport
Scheers Logistics staat 24 uur per dag klaar voor al uw transportaanvragen en de opvolging van uw zendingen.

De kracht van Scheers Logistics in 1 minuut

Werknemers

Bespreek uw wensen met ons

Uw wensen en behoeften staan centraal bij ons transportbedrijf. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan over uw specifieke wensen voor complete wagenladingen. Of u nu nationaal of internationaal wilt verzenden, wij zijn toegewijd om aan uw eisen te voldoen. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u de mogelijkheden voor complete wagenladingen wilt ontdekken. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw logistieke uitdagingen.

Copyright Scheers Logistics 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Cookie verklaring